Guide: Sådan lander du et job på en kaffebar

Er du i tvivl om, hvordan du lander et job på en kaffebar? I denne artikel giver vi dig svar på dine spørgsmål, og du får en række gode råd, som du kan benytte dig af, når du skal søge job på en kaffebar.

At få et job på en kaffebar kan virke som en umulig opgave. Sandheden er dog, at det ikke er så svært, hvis du ved, hvad du skal gøre og ikke gøre. Til at starte med skal du sørge for at have styr på dit CV – det betyder, at du skal sørge for, at det ser professionelt ud og indeholder de rigtige oplysninger.

Herudover er der en række andre ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at lande drømmejobbet. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan søge job, kan du se en oversigt over forskellige kaffebarer omkring Aarhus her.

#1: Tag på kaffekursus

Hvis du vil øge dine chancer for at lande et job som barista, er det en god idé at tage nogle kurser om kaffe. Der findes mange forskellige typer af kaffekurser – f.eks. i ristning og blanding. Det kan være nyttigt at lære dette, før du søger et job hos en kaffebar, fordi det viser, at du er seriøs med hensyn til at arbejde i denne branche.

#2: Lær kaffebarens ejere at kende

Når du har dit CV klar, bør du gå i gang med at lede efter et job. Det bedste sted at lede er lokalt ved at tage kontakt til de enkelte kaffebarer – eksempelvis på en af de mange kaffebarer i Aarhus. Mange af disse virksomheder har ikke hjemmesider, så det er vigtigt, at du ringer, besøger dem eller sender dem et håndskrevet brev.

Når du foretager disse henvendelser, skal du sørge for at spørge, om de ansætter folk, så du kan arrangere en samtale. Hvis du er så heldig at lande en samtale, bør du gå i gang med at forberede dig med det samme, så du har de bedste chancer for at gå videre.

#4: Forbered dig på samtalen

Før du går ind til samtalen, skal du sætte dig grundigt ind i virksomheden. Det betyder blandt andet, at du skal vide, hvilke typer drikkevarer de serverer, og at du skal holde dig ajour med deres aktuelle kampagner og tilbud.

Det kan også være nyttigt at undersøge deres historie, og hvor længe de har været i drift. For at vise din viden om kaffe kan du tænke på nogle spørgsmål, som du kan stille intervieweren. Det kan samtidig være en god idé at sikre dig, at du kender deres menukort, så du kan fortælle om, hvordan du kan bidrage til succes i netop deres kaffebar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Read More

It-supporter: Hjælp virksomheder med support og vedligeholdelse af it-løsnignen

Som it-supporter kan du besidde mange stillinger. Du kan enten få job hos en virksomhed, som har brug for en teknisk dygtig person, der kan varetage og supportere deres it-løsninger. Du kan også få job hos en virksomhed, der tilbyder it-support, hvor du får mange forskellige opgaver. Læs mere om, hvordan du lander et job som it-supporter her.
Read More