Ledig? Her er fire jobs, du kan søge i dag

Fired businessman
Det er ikke en dans på røde roser at være ledig. Der er nemlig ofte store bekymringer og frustrationer forbundet med at være ledig. Ønsker du heller ikke at være ledig i længere tid end højst nødvendigt, så skal du være bekendt med, hvilke jobs du kan søge allerede i dag. Nogle

af de udvalgte jobs kræver en bestemt uddannelse, mens andre ikke gør, idet der er tale om ufaglært arbejde, der kan udføres af alle. Interesseret? Så læs videre. 

Jobmulighed 1 – Massør

Er du uddannet massør, og har du svært ved at finde job, så er der godt nyt til dig. Lige nu er der nemlig mangel på massører, hvorfor du sandsynligvis vil kunne komme i arbejde igen. Du kan f.eks. vælge at blive selvstændig massør i samarbejde med RaskRask, hvis du altid har drømt om at blive din egen chef. Når du samarbejder med RaskRask, så slipper du for alt det tidskrævende arbejde relateret til administration og markedsføring. Det eneste du skal koncentrere dig om er at give professionelle og effektive massagebehandlinger. 

Jobmulighed 2 – Poder

Det er næppe gået din næse forbi, at der bliver ansat podere på livet løs. Nogle regioner efterspørger flere podere end andre, men faktum er, at der er mulighed for at gøre karriere som poder i langt de fleste regioner. Det er vel at mærke et job, du kan søge uden at have en lang uddannelse. Foruden de lempelige ansættelseskrav, så kan du glæde dig over, at arbejdet som poder giver en rigtig fornuftig løn. Den eksakte løn vil dog kunne variere, alt efter om arbejdsgiveren er privat eller offentlig. 

Jobmulighed 3 – Frisør

Elsker du at klippe, farve og på anden vis behandle hår, og har du ovenikøbet en frisøruddannelse med i bagagen, så kan det kun gå for langsomt med at søge et af de ledige frisørjobs. Du kan f.eks. vælge at blive udekørende frisør, hvis tanken om at skulle stå i en frisørsalon side om side med andre frisører ikke tiltaler dig. Som udekørende frisør kan du arbejde, når det passer dig, og du kan ovenikøbet glæde dig over, at du ikke engang selv skal ud og finde kunderne. 

Jobmulighed 4 – Telefonsælger

Det er meget muligt, at du ikke føler dig som den fødte sælger, men faktum er, at de fleste kan blive gode til telefonsalg. Det kræver blot træning, træning og mere træning. Der er mangel på telefonsælgere både herhjemme og i udlandet, så måske kunne det være en mulighed for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like